Блог

Добре дошли в блога на Зет пласт.

Тук в една постоянна поредица от статии ще се опитваме на разбираем език да обясняваме всички понятия в сферата на вратите,прозорците,щорите и всички продукти ,които предлага нашата фирма.За да можете по лесно и безпроблемно да изберете точният продукт за вас.

Pin It

Цени дограма

Страницата е в процес на актуализация. Направете запитване по телефона за точни цени!  ПОРЪЧАЙТЕ ПВЦ ДОГРАМА И ВЗЕМЕТЕ БЕЗПЛАТНО – КОМАРНИК НА ПАНТИ!                    

Read More »

Топ цена на алуминиева врата

Грабнете алуминиева врата за баня цвят бял с пълнеж Термопанел размер 70/200  на изключителната цена от 240.00 лв. с монтаж.   Може да се възползвате и от другият ни продукт за баня ревизионен отвор, с който ще забравите за миризмите и влагата от общият водопровод.

Read More »

Нов шоурум

Уважаеми клиенти и приятели, за удобството на всички настоящи и бъдещи клиенти от жк. „Люлин“ отвори врати и новия ни шоурум. Можете да ни откриете в жк.“Люлин“ 3 /Кооперативен пазар/ срещу п ицария „Бъфало“. Очакваме ви!

Read More »

Лесни стъпки за избор на дограма

При необходимост от смяна на дограма идва момент на колебание относно това, коя фирма да изберем…. Подходящата за жилището Ви ПВЦ дограма може да бъде лесно избрана, ако се информирате предварително. Няколко важни факти трябва да откроите, а именно: от какъв материал да бъде произведена дограмата, какъв дизайн би подхождал на жилището или имотът Ви и най-вече кой да бъде …

Read More »

Новият ни шоурум

Уважаеми клиенти, за Ваше улеснение и с цел да бъдем по близо до Вас и да Ви предложим огромен избор от продукти на страхотни цени отворихме още един магазин(шоурум) в град София с адрес бул. „Мадрид 44А“. Магазинът се намира на 30 метра от кръстовището на бул. „Мадрид“ с ул. „Черковна“. В него можете да откриете много предложения за дограма, …

Read More »

РАБОТНО ВРЕМЕ ПО ПРАЗНИЦИТЕ

24.12-25.12.2014г. – ПОЧИВНИ ДНИ 26.12. – 27.12. 2014г. – 10.00 – 14.00 часа 29.12. – 30.12. 2014г. – 9.00 – 14.00 часа 31.12- 04.01.2015г.  – ПОЧИВНИ ДНИ ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ!

Read More »