Дограма

Пластмасова дограма,златен дъб
Пластмасова дограма,златен дъб

Дошло е време да подмените остъклението в дома, вилата или офиса си? Търсите не само качествено изработена пвц или алуминиева дограма, но и прецизен монтаж?

Ако търсите точно това, значи сте наясно, че колкото и добре и професионално да е изработено едно съвременно остъкление, ако монтажа не е извършен професионално, то от дограмата изобщо няма да има смисъл.

Зет Пласт” ви предлага професионален монтаж на всички видове алуминиева и PVC дограма, демонтаж на стара дограма и то на доста разумни цени.Като прибавим факта,че се стремим вашият прозорец да не попада под графата просто дограма,а да е изработен и монтиран специално за вас с нашето лично отношение към всеки прозорец защото той е не просто дограма ,а е вашите очи за света навън.

Ако ви е време да подмените дограмата си с нова, разгледайте офертите на Z plast и ще разберете какво означава „качество, бързина и коректност”.

Ние можем да ви предложим различни ценови листи (според сезона), а Вие ще си изберете кога да подмените дограмата си. Побързайте, преди съседите ви да почнат ремонтите и да ни наемат!

За нашите актуални цени тук

 

 

Pin It

10 коментара

 1. Димитър Караманов

  Здравейте, интересувам се от оферта за AL или PVC дограма .Става въпрос за 2 балконски прозореца с рамери съответно 320cm x 150cm и 360cm x 150cm.
  Бих искал да ми предоставите оферта за монтаж и демонтаж на стара дървена дограма

 2. Моля за оферта за:
  Двоен прозорец с общи размери ш 153 и h 171 – отваряне на двете крила на ляво/дясно.
  Троен прозорец с общи размери ш. 198 и h 171, двете крайни се отварят ляво/дясно, средно не се отваря.
  Врата – ш.74, h 259 – с отаряемо горно прозорче.
  Врата + неотваряем прозорец – Врата: ш.74, h 259 – с отваряемо горно прозорче + прозорец: ш.121, h – 171.

  Всички прозорци са южни.
  Цвят – бял.
  5-камерна, немска дограма

 3. Искам да сменя дограмата 4 прозорци. Имам оферти. Искам добра гаранция, и професионално направена дограма.

 4. Добър ден! Искам да попитам за цена на 3 или 4-камерен прозорец за баня с размери 115/65см – бял и цветен.
  Благодаря!

 5. Димитър Матев

  Здравейте,

  Запитването ми е относно смяна на дървена дограма на 2 вътрешни вратопрозорци (между балкон и помещение) и на балконска дограма на винкел. Предпочитан стъклопакет не повече от 5 – камерен, бял, 24 мм, обикновено стъкло, тъй като апартамента е с изцяло южно изложение и доста топъл. Обков – Мако или Сигения. Мерките са:
  1. вратопрозорец 1:при прозореца – височина 140см., ширина 76см; при вратата: височина 226 см., ширина 70 см.; неотваряем прозорец и едноосноотваряема врата.
  2. вратопрозорец 2:при прозореца – височина 170см., ширина 200см; при вратата: височина 230 см., ширина 70 см.; неотваряем прозорец и едноосноотваряема врата.
  Балкон на винкел:
  3. прозорец с една едноосноотваряема част и две неотваряеми от двете страни. Размери: ширина 288см; височина 181 см.
  4. прозорец с една едноосноотваряема част и две неотваряеми от двете страни. Размери: ширина 288см; височина 170 см.
  Моля за оферта, по възможност с включени довършителни работи и приблизителни срокове за монтаж.Интересува ме също мога ли да ползвам Програмата за енергийна ефективност чрез вашата фирма?

 6. Камелия Цветанова

  Здравейте искам да сменя дограмата на остъклена тераса с размери 3.50ш. на 1.70в. интересува ме колко ще струва и демонтирате ли стара желязна дограма.

 7. Здравейте.Интересувам се дали демонтирате винкелова дограма и цена на демонтажа.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *