PVC Дограма

 

PVC

Pvc дограмата е най–предпочитаният вариант при подмяна нa старите изкривени и неуплътнени прозорци,които „изяждат“вашите пари и здраве .Силните страни на прозорците направени от пвц профили са :устойчивост на дъжд,влага,вятър,прах,студ,жега,шум ,нежелани посещения и UV лъчи.Колкото по добре  изолира вашата Pvc дограма от тези фактори,толкова по–малко средства за енергия и по–здравословен живот.

 

Пвц профилите се произвеждат от поливинилхлорид материал,който притежа уникални качества като:самогасене (при пожар)висока еластичност,издръжливост на натоварвания и удар,химическа устойчивост,електроизолатор,и почти нулевата му водопглъщаемост.

 

Те се предлагат в различни като големина ,камери и цветове профили,с нарастването на броя на камерите(разделянето вътре в профила)нараства и големината на профила,оттам нараства и възможноста за окомплектоване на профила с по широки стъклопакети за по добра топло и шумоизолация и поставянето на по широки метални профили вътре в Пвц профила за по голяма стабилност.

 

Пластмасовата дограма е съставена от няколко компонента ,които определят най вече качеството и цената и.

 

1.PVC профил

 

2.Метален усилващ профил(слага се вътре в пластмасовият)

 

3.Стъклопакет

 

4.Обков (механизмите за отваряне и затваряне)

 

5.Крепежни елементи

Добрият пластмасов прозорец е окомплектован с добри и качествени елементи от доказани във времето производители,за да може да ни служи добре и безаварийно дълги години.

Повече за окомплектоването на дограмата може да прочетете в нашият блог

Ние от ‘Зет Пласт’  ЕООД стремейки се да предложим добри и качествени услуги на нашите клиенти сме се постарали да подберем една широка и качествена палитра от ПВЦ профили като качество и цена.Ние предлагаме пластмасова дограма на водещите фирми РЕХАУ,АЛУПЛАСТ,ТРОКАЛ,ВЕКА,САЛАМАНДЪР,ПРОФИЛИНГ И KMG

KMG Алупласт Века Профилинг Рехау Саламандер Трокал

Pin It

2 коментара

  1. Здравейте,
    моля за ориентировъчна цена на прозорец с размери 2000/1300 за възможно най-евтиния вариант, Едно отваряемо само настрани крило.
    Благодаря предварително.

    • Здравейте! Цената на прозорец с размери 2000/1300, е едно отваряемо крило, профил КМG 4 камери, цвят бял, стъклопакет бяло/бяло 24 мм ще Ви струва 205.00 лв. Цената е крайна с включени за гр. София – взимане на размери, изработка, доставка, демонтаж на старата дървена дограма, монтаж, извозване, пълно гаранционно обслужване 36 месеца и ДДС.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *