KMG ПВЦ дограма

 KMG
Профилната система „ КМG „ се произвежда от  българската  фирма  „ Алтест”  по съвместен проект  с още  две фирми – австрийска и немска  Производствената база е позиционирана   в  град  Бургас и разполага с петнадесет екструзионни линии , което прави фирмата с най-голям капацитет на българския пазар . Първоначално се появява   4-камерната PVC система „ КМG „ с наименование „Prelude“. Прозорците, изработени  от тази серия  могат да намалят загубата на енергия в помещението до 37%, което ги прави идеално решение за  всеки потребител. Коефициента на топлопреминаване  е :  Uw = 1,6 W / (m2 . K)  Ширината на профила е 60 мм. – 4 камери , с  много гладка повърхност , позволяваща  лесно и безпроблемно почистване . Предлага се  както в бял цвят така и в дървесни декори. 

KMG 4 камерен профил

 

 

 

 

 

 

Фирма „Алтест“ реши да предложи на крайния потребител и  един по-висок  клас профили , а именно – своята 6-камерна система КМG „Prestige“.
 6-камерните профили предлагат още по-добър дизайн, шумо и топло изолационни качества. Основно предназначени за външния пазар и по точно страни с по студен климат. Профила е устойчив на всякакви промени от околната среда , корозия , влажност , киселини , деформация при нагряване и UV – лъчи . Големината на профила позволява използването на троен стъклопакет 32мм. или двоен 32 и 24 мм.
При тестването за коефициент на топлопреминаване  профила показва отлични резултати :  Uw = 1,5 W / (m2 . K)

 

KMG  6 камерен профил

Pin It

2 коментара

  1. Момчилова

    Интересува ме цената на прозорец с размери 2100 мм на височина 1400 мм., с три крила, като страничните две да са отваряеми, и какво включва цената. Дограмата ми е PVC, която искам да сменя, и колко ще ми струва свалянето и.

    • Здравейте! Цената на прозорец с размери 2100/1400 мм, разделен на 3, като страничните две крила се отварят и едното от тях е с двуосев механизъм ще Ви струва 297.00 лв. Цената е калкулирана с профил КМG 4 камери, цвят бял, стъклопакет бяло/бяло – 24 мм. Цената е крайна и включва за гр. София: взимане на размери, изработка, доставка, демонтаж, монтаж, пълно гаранционно обслужване 36 месеца и ДДС.
      Срок на изпълнение: 10 календарни дни от взимане на размерите и сключване на договора. При подписване на договора се внася авансова сума от 40-50% и при монтажа се заплаща останалата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *