Саламандър ПВЦ дограма

лого саламандър

Salamander е един от водещите производители на профилни системи от PVC за врати и прозорци , чието производство и разпространение е започнало  през 1973 г. Профилите Саламандър се характеризират с първокласно качество . Силно светлорезистентни и уникално устойчиви на агресивни климатични въздействия , с изключително дълъг живот – над 60 години и с атрактивен дизайн в съчетание с висока функционалност.

профил саламандърPVC прозоречна система Stream Line е 5 камерна с  ширина на профила 76 мм. с  възможност за поставяне на  стъклопакет до 48 мм. Притежава висока функционалност и изключително качество. Устойчива на агресивни атмосферни влияния с единствено по рода си  покритие, което придава  белота и гланц , затруднява полепването на замърсявания  като  така  максимално улеснява  почистването и поддръжката и.

саламандър блу еволюшън 1PVC прозоречна система BluEvolution е 6 камерна с  ширина на профила 92 мм. с  възможност за поставяне на  стъклопакет  до 54 мм. Отлична термична защита и брилянтен гланц. Изключителната й конструктивна ширина от 92 мм спомага за постигане на най-високи стойности на шумо- и топлоизолация , което я прави подходяща за вграждане в пасивни и нискоенергийни къщи.

Освен в бял цвят, прозорците могат да бъдат в богата цветова гама.

 

Pin It

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *