Парапети

Парапет 2 (Copy) Често пъти почти незабележими, парапетите присъстват в нашето ежедневие накъдето и да обърнем погледа си. Ние ги използваме в домовете си, в обществени и административни сгради, в хотели, заведения и къде ли не.

Парапетите са толкова много и разнообразни, че ще ни е трудно да изброим всички материали, размери, цветове и дизайн, в които се предлагат.

Зет Пласт предлага доставка и монтаж на всички видове парапети, като залага на алуминиевите парапети, които са и най – предпочитани от клиентите. Алуминиевите парапети могат да бъдат изработени в дизайн по желание на клиента и комбинирани са различни материали като дърво, стъкло, камък, метал и други. Цените на предлаганите от нас алуминиеви парапети започват 28 лв. на линеен метър, като в тази цена е включен и монтажа.

Pin It

4 коментара

 1. Красимира Николова

  Можеje ли да ми изготвите офертна цена за два външни парапета за балкони, единият във формата на буквата „Г“ с приблизителни размери 2.00 метра на 0.90 метра височина, а другият в същата форма с размери 10,5 метра на 1.00 метра височина. Може да бъдат само от алуминиеви тръби или с някакъв вид стъкло или ПВЦ. Благодаря Ви предварително.

  • Здравейте !

   Първи вариант с три струни – / тръбен /:
   1.балкон = 140,00 лв.
   2.балкон = 735.00 лв.

   Втори вариант с бяло 8 мм. стъкло
   1. балкон = 220,00 лв.
   2.балкон = 1155.00 лв.

   Цените са с включен ДДС , размер , транспорт , монтаж в рамките на гр. София
   Ако имате въпроси или желаете да Ви се вземе размер , можете да позвъните на следния телефон: 0877 13 13 83 – Лидия Борисова

 2. Силвия Благоева

  здравейте, дали предлагате парапет от дърво или материал който имитира дърво.За вътрешни стълби и за тераса ме интересува.

  • Здравейте,относно вашето запитване за парапет от дърво не предлагаме такъв.
   Може да се боядиса алуминиевия в разцветка имитираща дърво.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *