Врати

Входна врата
Входна врата

‎Вратите, по-точно основните видове врати са два: интериорни (вътрешни) и екстериорни (външни). По дизайн, размери, цветови комбинации и съчетание на различни материали вратите които предлагаме са изключително разнообразни, но не това ни отличава от останалите фирми, които предлагат такива продукти.

Ние, от Z plast предлагаме интериорни и екстериорни врати изработени от висококачествени материали, отличаващи се с нестандартен дизайн. Моделите на интериорни врати, които предлагаме са над 18   в 16 цветови комбинации. Екстериорните врати са снабдени с гумени уплътнения за по-добра изолация и заключване, което може да ви осигури спокойствието през деня и нощта.Те са над 22 модела в 14 цветови комбинации.

Pin It

3 коментара

  1. Вратата е първото нещо, което човек забелязва коато отиде къдто и да е било, ако се замислим тя може да символизира много неща и е добре поне да знаем ,че има интериорни (вътрешни) и екстериорни (външни). По дизайн, размери, цветови комбинации и съчетание на различни материали вратите които предлагаме са изключително разнообразни, но не това ни отличава от останалите фирми, които предлагат такива продукти.Така е в днешно време има толкова много фимри че човек ако тръгне да си избира щ ему е много трудно за това по-добре да си нахвърли няколко идеи какво точно очаква и тогава да търси.

  2. Павлина Младенова

    Здравейте бих искала да ми изготвите оферта за врата за баня с размери 2,00/0,74 м. ПВЦ
    Благодаря

  3. Здравейте,предлагаме интериорни врати,китайски и полски на фирмата Класен.Имама богат асортимент от цветове ,модели и размери.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *