За нас

Зет пласт дограма и щори
Зет пласт дограма и щори

Какво би станало, ако дадете пари за качествена дограма или щори, които не бъдат монтирани професионално? Няма ли да се ядосвате, че ефект от новата ви придобивка няма, тъй като не е добре уплътнена или автомата на охранителната ви решетка заяжда?

За да нямате такива проблеми и да се радвате дълги години на дограмата в дома си, обърнете се към нас – Зет Пласт.

Фирми, които произвеждат дограма и щори има много на пазара, но колко от тях могат да извършат професионален монтаж?

Ние, от Z Plast сме специализирани в доставка, монтаж, демонтаж и ремонт на всички видове дограма, щори ( външни и вътрешни ), охранителни щори, комарници и парапети.

Разполагаме с екип от професионалисти, които знаят как най – добре и качествено да извършат монтажа на вашето остъкление, за да ви служи то дълги години занапред.

От самото си създаване до сега, Z Plast си е създала име на коректен, прецизен и отворен към клиентите си партньор. Ние знаем, че единствено професионално свършената работа и коректното отношение към всеки един наш клиент, може да ни доведе нови клиенти и партньори, затова не си позволяваме да кажем: ”невъзможно е да стане”.

Наясно сме, че живеем във времена на икономическа криза, затова договаряме всяка една поръчка индивидуално и подхождаме с разбиране към клиентите си.

Стремим се да предлагаме качествено обслужване на приемливи цени и за нас тази наша стратегия е печелившата формула на успеха.

Pin It

2 коментара

  1. От фирмата ЗЕТ -ПЛАСТ, ми монтираха дограмата на балкона.Изумена съм от обслужването на тази фирма.Изключително точни,акуратни,работят в екип,без никакви разтакавания.Имах усущането ,че това не се случва в България,така ни представят работата на западните фирми.Казах какво искам, само заплатих необходимата сума,всичко останало извърши фирмата,свалянето на старата дограма,зидането поставянето на новата дограма.Всичко това в много кратки срокове.В заключение искам само това да кажа“ВЪЗХИЩАВАМ ВИ СЕ“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *