Безпрофилно остъкляване

Придайте уникален стил на вашия дом с нашите сгъваеми системи от стъкло.

Иновативното решение за остъкляване на веранди, балкони, офиси, зимни градини, заведения и басейни. Безпрофилната хармоника Ви позволява да се наслаждавате на гледката, която имате, без да Ви смущават профилите на прозорците.

Остъкляването със стъклената хармоника е един от най-подходящите методи за външно остъкляване, тъй като осигурява удобство при употреба и безопасност, а и придава и стилен външен вид.

Стъклената хармоника създава естетика и стил, пропуска пълното количество светлина, осигурява лесен достъп за почистване на вътрешната и външната част на стъклата. Допринася за по-добра топло- и шумоизолация. Тази система на остъкляване е изключително издръжлива и не се влияе от външните атмосферни условия. Дава възможност за 100% отваряемост на остъкленото пространство и така бързо и лесно може да превърнете открити пространства в затворени и обратно, когато е необходимо.

Особености и характеристики на стъклената хармоника

Потърсете ни с Вашите изисквания, за да Ви предложим най-доброто решение за Вас!
  • Стандартно профилът е в цвят елуксиран или натуралния цвят на алуминия, но ние можем да предложим прахово боядисване на профила в повече от 1000 цвята по RAL
  • Вашата безопасност е наш приоритет, затова стъклата, които ползваме, са допълнително обработени чрез закаляване като по този начин те издържат на силни ветрове, градушки, топлинни вълни и други природни явления.
  • Защита от шум и прах – стъклената хармоника предоставя отлична защита от шум и прах, което я прави перфектен избор за остъкляване на помещения в градски среди без това да нарушава цялостната визия на сградата.
  • Стъклената хармоника позволява максимално използване на естествената светлина в помещението. Това прави възможно значително намаляване на използването на изкуствено осветление и спестяване на енергия.
  • Не на последно място по значение е индивидуалното проектиране. Системата предлага възможности за посока на отваряне/плъзгане на стъклата по Ваш избор. Също така може да се проектира, така че Г-образните или П-образните помещения да бъдат свързани само чрез стъклата, което позволява 180° панорамен изглед.

Можете да закупите и на изплащане.

Вижте кой е най-добрия кредит за вас!

Виж повече

Не се колебайте да се свържете с нас

Вижте кой е най-близкия магазин-шоурум и ни се обадете!

Контакти