Комарници

Не е нужно да изпробвате всички препарати на пазара и да отделяте постоянно средства, за да се спасите от неприятните посетители – летящите насекоми.


Категория

КОМАРНИЦИ

МРЕЖИ ПРОТИВ НАСЕКОМИ (КОМАРНИЦИ) 

С поставянето на комарник си осигурявате спокойствие, комфорт и дълбок сън. Направете една наистина заслужаваща си инвестиция, която ще Ви служи дългогодишно без повече разходи. Забравете за всички други методи за предпазване от комари, мухи, нощни пеперуди и други насекоми. 

 Комарниците,предлагани от Z Plast, са изработени от алуминиеви рамки и специална мрежа от стъклопласт, която позволява на въздуха да циркулира безпроблемно в помещението. Те са надеждно средство за решаване на проблемите с досадните насекоми. Изработват се в различни размери, а цветовете са бял, дървесен и възможност за избор по RAL, както и в различни варианти. 

Видове комарници 

  • Статични комарници (неотваряеми) – рамка с мрежа, закрепена към дограмата за места, до които не е необходим достъп. 
  • Комарници на панти (отваряеми) – за прозорци, свалящи се лесно от пантите за почистване. Затварят се с дръжка и шнапер и са удобни и икономични. 
  • Врати комарници  (с широк усилен профил) – за  балконски врати. Закрепват се на рамката на вратата и се отварят към балкона. Те са устойчиви и удобни за постоянна експлоатация. 
  • Ролетни комарници – мрежата се прибира в кутийка в горния край. Когато е необходимо, тя се издърпва и застопорява посредством държачи в долния край. Един от най-предпочитаните варианти на комарник. Дава възможност да се монтира в комбинация и с външни ролетни щори.  
  • Хоризонтални плисе комарници – мрежата е дебела и здрава. Тя се събира настрани и е устойчива на външни атмосферни влияния. Най-подходящ за тесни тераси с невъзможност за отваряне на врата комарник. Не отнема място и може да бъде съчетан и с външни ролетни щори.  
  • Вертикални плисе комарници (за вграждане) – мрежата се събира на хармоника в горния или долния край с планка (дръжка) – вгражда се в самата рамка на прозореца, което позволява да се маха само с едно издърпване на прикрепена пвц лента към него. Иновативен и естетически продукт от ново поколение. Само за прозорци. 
  • Статични комарници с райбери (за вграждане) – рамка с мрежа на външната част, на която са закрепени райбери. Поставя се в светлия отвор на прозореца и със завъртане на разположени в четирите ъгълчета пластмасови гайки се фиксира към дограмата.   

Можете да закупите и на изплащане.

Вижте кой е най-добрия кредит за вас!

Виж повече

Не се колебайте да се свържете с нас

Вижте кой е най-близкия магазин-шоурум и ни се обадете!

Контакти