Хоризонтални щори

Хоризонталните щори  могат да акцентират атрактивно върху всяка стая, но също така предлагат важни функции, които могат да подобрят качеството на живот във вашия дом. Дълготрайни продукти са ,които се почистват лесно. Богатият избор от цветове дава възможност да направите различни интериорни решения според вашия вкус.


ХОРИЗОНТАЛНИ ЩОРИ

Вътрешните хоризонтални щори често наричани венециански щори  са класически избор и са   привлекателно допълнение към всеки стил на декорация.

Терминът „венециански” е универсално описание за обработка на прозорци с хоризонтални     ламели, които могат да бъдат наклонени, отворени и затворени, както и балансиращи светлината. Венециански щори могат да филтрират или напълно да блокират светлината, да осигурят пълно уединение, да предпазват от UV лъчи, да изолират дома ви и да помогнат за намаляване на сметките за отопление.Алуминиевите ламели на вътрешните хоризонтални щори ,които предлагаме са с ширина 25мм,като  монтажа може да бъде пред стъкло или между стъклата.

Хоризонталните щори могат да бъдат със странично водене или долно закрепване

  • странично водене :представлява прозрачна или текстилна корда, която преминава през ламелата и се захваща за дограмата,като по този начин щората може да се вдига и сваля на избраната височина.
  • долно закрепване: това е щипка, която се поставя в долната част на профила. За предпочитане е да се използва единият от двата варианта, тъй като благодарение на тях, при отваряне на крилото щората не се клати.

Можете да закупите и на изплащане.

Вижте кой е най-добрия кредит за вас!

Виж повече

Не се колебайте да се свържете с нас

Вижте кой е най-близкия магазин-шоурум и ни се обадете!

Контакти