ДОГРАМА

Дошло е време да подмените остъклението в дома, вилата или офиса си? Търсите не само качествено изработена ПВЦ или алуминиева дограма, но и прецизен монтаж?

УДОБСТВО И УЮТ ЗА ВАС

Ако търсите точно това, значи сте наясно, че колкото и добре и професионално да е изработено едно съвременно остъкление, ако монтажа не е извършен професионално, то от дограмата изобщо няма да има смисъл.

„Зет Пласт” ви предлага професионален монтаж на всички видове алуминиева и PVC дограма, демонтаж на стара дограма и то на доста разумни цени.Като прибавим факта,че се стремим вашият прозорец да не попада под графата просто дограма,а да е изработен и монтиран специално за вас с нашето лично отношение към всеки прозорец защото той е не просто дограма ,а е вашите очи за света навън.

Ако ви е време да подмените дограмата си с нова, разгледайте офертите на Z plast и ще разберете какво означава „качество, бързина и коректност”.

Ние можем да ви предложим различни ценови листи (според сезона), а Вие ще си изберете кога да подмените дограмата си. Побързайте, преди съседите ви да почнат ремонтите и да ни наемат!

PVC Дограма
ВИЖ

Алуминиева Дограма
ВИЖ