PVC ДОГРАМА

Добрата дограма е залог за уюта в дома.

PVC Дограмата е най–предпочитаният вариант при подмяна нa старите изкривени и неуплътнени прозорци,които „изяждат“ вашите пари и здраве.

Силните страни на прозорците направени от ПВЦ профили са :устойчивост на дъжд, влага, вятър, прах, студ, жега, шум ,нежелани посещения и UV лъчи.Колкото по добре изолира вашата PVC дограма от тези фактори,толкова по–малко средства за енергия и по–здравословен живот.

Пвц профилите се произвеждат от поливинилхлорид материал,който притежа уникални качества като:самогасене (при пожар)висока еластичност,издръжливост на натоварвания и удар,химическа устойчивост,електроизолатор,и почти нулевата му водопглъщаемост.

Те се предлагат в различни като големина ,камери и цветове профили,с нарастването на броя на камерите(разделянето вътре в профила)нараства и големината на профила,оттам нараства и възможноста за окомплектоване на профила с по широки стъклопакети за по добра топло и шумоизолация и поставянето на по широки метални профили вътре в Пвц профила за по голяма стабилност.

Пластмасовата дограма е съставена от няколко компонента, които определят най вече качеството и цената и:

  • 1. PVC профил
  • 2. Метален усилващ профил (слага се вътре в пластмасовият)
  • 3. Стъклопакет
  • 4. Обков (механизмите за отваряне и затваряне)
  • 5. Крепежни елементи

Добрият пластмасов прозорец е окомплектован с добри и качествени елементи от доказани във времето производители,за да може да ни служи добре и безаварийно дълги години.

Ние от ‘Зет Пласт’ ЕООД стремейки се да предложим добри и качествени услуги на нашите клиенти сме се постарали да подберем една широка и качествена палитра от ПВЦ профили като качество и цена.Ние предлагаме пластмасова дограма на водещите фирми РЕХАУ, АЛУПЛАСТ, ВЕКА, САЛАМАНДЪР, ПРОФИЛИНГ И KMG

Направете запитване

Партньори