SALAMANDER
PVC ДОГРАМА

Salamander е един от водещите производители на профилни системи от PVC за врати и прозорци, чието производство и разпространение е започнало през 1973 гoдина.

Профилите Саламандър се характеризират с първокласно качество. Силно светлорезистентни и уникално устойчиви на агресивни климатични въздействия, с изключително дълъг живот – над 60 години и с атрактивен дизайн в съчетание с висока функционалност.

PVC прозоречна система Stream Line е 5 камерна с ширина на профила 76 мм. с възможност за поставяне на стъклопакет до 48 мм. Притежава висока функционалност и изключително качество. Устойчива на агресивни атмосферни влияния с единствено по рода си покритие, което придава белота и гланц , затруднява полепването на замърсявания като така максимално улеснява почистването и поддръжката и.

SALAMANDER StreamLine

SALAMANDER BlueEvolution

PVC прозоречна система BluEvolution е 6 камерна с ширина на профила 92 мм. с възможност за поставяне на стъклопакет до 54 мм. Отлична термична защита и брилянтен гланц. Изключителната й конструктивна ширина от 92 мм спомага за постигане на най-високи стойности на шумо- и топлоизолация , което я прави подходяща за вграждане в пасивни и нискоенергийни къщи.

Освен в бял цвят, прозорците могат да бъдат в богата цветова гама.

Направете запитване