За нас

Ако искате удобство и уют у дома, но не сте сигурни как да го постигнете – доверете се на нас!

МАЛКО ИСТОРИЯ

Зет Пласт съществува в България от 2013 г. насам. Специализирани сме в доставка, монтаж, демонтаж и ремонт на всички видове дограма, щори (външни и вътрешни), охранителни ролетки, комарници, врати (за дома – външни и вътрешни, както и гаражни врати) и продукти от стъкло.
Разполагаме с екип от професионалисти, които знаят не само как най-добре и качествено да извършат монтажа на избраните от Вас продукти, но и да Ви посъветват по какъв начин да се грижите за тях, за да Ви служат те дълги години.

В КАКВО ВЯРВАМЕ

От създаването си досега Z Plast си е създала име на коректен, прецизен и отговорен към клиентите си партньор. Вярваме, че единствено професионално свършената работа и коректното отношение оставя клиентите доволни и води след себе си и нови клиенти и професионални партньори. Партнираме си успешно с някои от най-добрите световни компании, изработващи дограма, врати, щори и стъклени съоръжения. Тяхното доверие в нас ни дава основание да смятаме, че предлагаме най-доброто и на Вас – нашите клиенти.

ИНДИВИДУАЛЕН ПОДХОД

Никога не казваме: „Невъзможно е да стане.” Внимателно се вслушваме в нуждите на нашите клиенти и предотвратяваме евентуални проблеми в експлоатацията на продуктите още в зародиш като предлагаме индивидуални решения, съобразени с всяко изискване и всеки джоб. Наясно сме, че живеем във време на икономическа криза, затова договаряме всяка конкретна поръчка с разбиране към клиентите си.
Печелившата формула на успеха за нас е да предлагаме качествено обслужване на приемливи цени.

Какво би станало, ако закупите качествена дограма или щори, които не бъдат монтирани професионално? Няма ли да се ядосвате, че ефект от новата Ви придобивка няма, тъй като не е добре уплътнена или автоматът на охранителната решетка заяжда?

За да се радвате дълги години на дограмата в дома си без подобни проблеми, обърнете се към нас – Зет Пласт!

УДОБСТВО И УЮТ

Ако търсите удобство и уют, значи сте наясно, че колкото и добре и професионално да е изработено едно съвременно остъкление, ако монтажът не е извършен професионално, от дограмата изобщо няма да има смисъл.

Ние от Z Plast сме специализирани в доставка, монтаж, демонтаж и ремонт на всички видове дограма, щори (външни и вътрешни), охранителни щори, комарници и продукти от стъкло.

Разполагаме с екип от професионалисти, които знаят как най-добре и качествено да извършат монтажа на избраните от Вас продукти, за да Ви служат те дълги години.

От създаването си досега Z Plast си е създала име на коректен, прецизен и отворен към клиентите си партньор.

Стремим се да предлагаме качествено обслужване на приемливи цени и за нас тази стратегия е печелившата формула на успеха.

Как работим?

Уточняване

Приемаме запитване от Вас и уговаряме ден и час за вземане на размери.

Посещение

Наш представител взема нужните мерки за изработка на Вашия проект.

Детайли

Уточняваме поръчката и започваме на изработката и организацията по доставката ѝ.

Монтаж

Монтираме Вашата поръчка и Ви оставяме да се наслаждавате на уюта у дома.

Можете да закупите и на изплащане.

Вижте кой е най-добрия кредит за вас!

Виж повече

Не се колебайте да се свържете с нас

Вижте кой е най-близкия магазин-шоурум и ни се обадете!

Контакти