ПВЦ ДОГРАМА

Добрата дограма е залог за уюта в дома.

ПВЦ Дограмата е най–предпочитаният вариант при подмяна нa старите изкривени и неуплътнени прозорци, които „изяждат“ Вашите пари и здраве.

Силните страни на прозорците, направени от ПВЦ профили, са устойчивост на дъжд, влага, вятър, прах, студ, жега, шум, навлизане на нежелани вредители и UV лъчи. Колкото по-добре изолира Вашата ПВЦ Дограма от тези фактори, толкова по-малко средства за енергия ще влагате и ще се радвате на по-здравословен живот.

ПВЦ профилите се произвеждат от поливинилхлорид материал,

който притежа уникални качества като самогасене (при пожар), висока еластичност, издръжливост на натоварвания и удар, химическа устойчивост, електроизолатор и почти нулева водопоглъщаемост.

Те се предлагат в различни по големина, камери и цветове профили.

С нарастването на броя на камерите (разделянето вътре в профила) нараства и големината на профила, а и възможността за окомплектоване на профила с по-широки стъклопакети за по-добра топло- и шумоизолация и поставянето на по-широки метални профили в ПВЦ профила за по-голяма стабилност.

Пластмасовата дограма е съставена от няколко компонента, които определят най-вече качеството и цената ѝ:

1. ПВЦ профил
2. Метален усилващ профил (поставя се в пластмасовия)
3. Стъклопакет
4. Обков (механизмите за отваряне и затваряне)
5. Крепежни елементи

Добрият пластмасов прозорец е окомплектован с добри и качествени елементи от доказани във времето производители, за да може да ни служи добре и безаварийно дълги години.

В стремежа си да предложим добри и качествени услуги на нашите клиенти, ние от Зет Пласт ЕООД сме се постарали да подберем широка и качествена палитра от ПВЦ профили в разнообразие от качество и цени.

Предлагаме пластмасова дограма на водещите фирми РЕХАУ, АЛУПЛАСТ, ВЕКА И САЛАМАНДЪР.

Наши партньори:

Можете да закупите и на изплащане.

Вижте кой е най-добрия кредит за вас!

Виж повече

Не се колебайте да се свържете с нас

Вижте кой е най-близкия магазин-шоурум и ни се обадете!

Контакти