В днешни дни всяка фирма се стреми да спечели все повече клиенти. За съжаление доста от тях ни примамват с малки и по-големи хитринки в своите реклами и промоции. Сигурно и на Вас Ви се е случвало да попаднете на брошура, сайт или някакъв друг вид реклама, в който Ви показват невероятно ниска и изгодна оферта. Отидете ли на място да купите или поръчате даден продукт, условията започват да се променят. Или цената е без ДДС, доставка, монтаж, взимане на размери или е за суми над няколко хиляди лева, 100% авансово плащане или пък с размери, които са подобни на Вашите, но не са съвсем същите. От всички тези подробности Ви обясняват, че идвала разликата.

broshura3

Ние от „Зет пласт“ ЕООД се стремим да сме коректни и прозрачни в нашите реклами и промоции като обявяваме истинските размери и реалните
цени на продуктите, без скрити и подвеждащи хитринки.

В таблицата сме предложили няколко конфигурации, които са доста срещани като размер и изпълнение, за да може да се ориентирате в нашите цени. А те включват: взимане на размери, изработка, доставка, демонтаж на старата дървена дограма, монтаж, пълно гаранционно обслужване и ДДС.

Те са калкулирани във варианти: KMG 4-камерен Български профил с обков Ендоу и стъклопакет 24 мм от две бели 4 мм стъкла; вторият вариант е Aluplast 5-камерен немски профил с немски обков Sigenia, остъклен със стъклопакет 24 мм от две бели 4 мм стъкла; третият е Trokal 5-камерен немски с обков Winhaus; четвъртият е Rehau 5-камерен немски профил с обков Rotto.

Предлагаме и много други профили и стъклопакети. За техните цени и изготвяне на оферта се свържете с нас в Контакти.

 

 

Privacy Preference Center